آنچه در مورد RAID ها باید بدانید (قسمت آخر)

0
455

RAID 50

RAID 50  تعادل خوبی بین عملکرد ذخیره سازی و ظرفیت ذخیره سازی و یکپارچگی داده ها ایجاد می کند که لزوماً در سطوح دیگر RAID یافت نمی شود.

در این RAID از دو حالت RAID5 و RAID0 استفاده شده و روش کار به این صورت است که ابتدا داده‌ها تکه تکه شده (RAID0) سپس با استفاده از روش RAID5 که برای بازیابی بهینه شده، به صورت مستقل ذخیره می‌شوند.

 Raid 50 این RAID ترکیبی از 5 Parity) RAID و (Strip می باشد، اگر چه قابلیت آن بیشتر از 5  RAIDاست.
RAID 50
 به عنوان یکی از گزینه های چند سطحی RAID، با استفاده از راه انداز (RAID 0) داده ها در مجموعه های مختلف RAID 5 عمل می کند.

کارایی این RAID نسبت به RAID 5 از این جهت بهتر شده است که هر یک Fail فقط بر یک آرایه از اطلاعات تاثیر می‌گذارد. اگر Fail شدن اطلاعات در آرایه‌های مختلف RAID رخ دهد قابلیت تحمل این RAID عدد 4 خواهد بود.

پیاده‌سازی RAID 5 نیاز به کنترلر سخت‌افزاری پیشرفته دارد که شاید این مورد را بتوان به عنوان یکی از معایب عمده آن در نظر گرفت. اما زمانی که شما با اپلیکیشن‌هایی سر و کار دارید که اطلاعاتشان بسیار حیاتی است و امنیت آن ها از درجه اهمیت بالایی برخوردار است توصیه می‌شود از این نوع RAID استفاده کنید.

 RAID 60 

از ترکیب RAID 0 با RAID 6 حاصل می شود. ویژگی های RAID 50 را دارد با این تفاوت که subraid در اینجا RAID 6 است. برای راه‌اندازی این مدل از RAID حداقل به 8 عدد هارد نیاز خواهد بود.